Over mij

Gerda Oosting
Gerda OostingStraight Away consulente
Voor mijn eigen afslanksucces vakantie 2010 227
Ik wil het, ik kan het en ik doe het!Mijn motto

Hallo mijn naam is Gerda Oosting,

Ik wil je wat vertellen over mijn drive om COACH te worden van Straight away.
Zoals vele anderen heb ik ook jaren geworsteld met behoorlijk overgewicht. Na het proberen van vele diëten en gejojo was de maat vol, mede omdat er in mijn naaste familie DIABETES voorkomt. De knop ging om. Met behulp van maaltijdvervangers ben ik 25 kg afgevallen en dat heeft mij een enorme kick gegeven.
Ik bloeide helemaal op kreeg weer zelfvertrouwen en heel veel complimenten van mensen om mij heen. Het heeft mijn leven veranderd, niet alleen dat ik leuke kleren aan kan maar ook voelde ik me energieker en heb meer zelfvertrouwen. Vanaf dat moment heb ik tegen mezelf gezegd dit is de nieuwe ik en ik laat het niet gebeuren dat ik weer DIK wordt. Een nieuwe levensstijl was geboren. Dit gevoel wil ik anderen ook geven en daar wil ik je mee helpen.

Herken jij jezelf in dit verhaal of heb je andere redenen om af te vallen (bv. Overgewichtsdiabetes type 2), twijfel dan niet en ga het doen. Bij Straight away geloven we dat verantwoord AFSLANKEN beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller en dat samen met mij als je personal voedingscoach. Je komt wekelijks bij mij op consult en dan zal je zien dat je snel goede resultaten krijgt. Het zal je alleen maar motiveren om je doel te bereiken. Tijdens het DIEET krijg je af en toe wat opdrachten mee om je bewust te laten worden van je eetgedrag, want uiteindelijk is het veranderen van je eetgedrag en leefstijl de basis van het voorkomen van het jojo effect.

Nadat je op je streefgewicht bent gekomen komt het allerbelangrijkste gedeelte nl het af-en opbouwprogramma. We gaan langzaam de producten verminderen en rustig aan wat meer calorieën aan je DIEET toevoegen wat bij jou geslacht, leeftijd en lengte past.
Gun je jezelf een slanker en gelukkiger leven maak dan die eerste stap en bel op en maak die afspraak zodat we samen die kilo's te lijf gaan.